Villa Fiesta

Villa Fiesta is een perfecte plek voor groepen! Vier je een vrijgezellenfeest? Heb je een uitje met je collega’s? Iedereen is welkom! In de Villa is plaats voor al jouw vrienden: hoe meer, hoe beter! Ons personeel staat altijd klaar om er een knallend feest van te maken. Het kan niet gek genoeg!
Zin om eens wat anders te doen dan in een kroeg te staan? Kom dan eens naar ons zusje, Villa Karaoke. Laat de entertainer in je los en maak je eigen show op ons podium.

Mede door onze samenwerking met 12 studieverenigingen, is Villa Fiesta de uitgesproken plaats voor studenten. Ben jij lid van een studentenvereniging en zijn jullie nog op zoek naar een leuke plek om wekelijks samen te komen? Of op zoek naar een locatie waar jullie een feest kunnen houden? Neem vooral contact met ons op. Wij denken graag met jullie mee.

Ook voor PSV-supporters is Villa Fiesta de perfecte plek om in te drinken voor de wedstrijd en de wedstrijd live te volgen op grote schermen, binnen én buiten. Met mooie acties, een barbecue’tje hier en daar en geregeld speciale acts, is de sfeer voor elke wedstrijd top!

“Leukste kroeg van Eindhoven! Personeel wat echt mee-feest en snapt wat het publiek wil! Al met al een toptent!!!” – Jaap

Perfect voor:

Studenten

Vrijgezellenfeesten

PSV-supporters

Vriendengroepen

Contact Villa Fiesta Stratumseind 18-20 5611 ES, Eindhoven